Ezzel a kezeléssel Mindenféle fertőzés, gyulladás, vastag seb nélkül, néhány nap alatt begyógyulhat a tetoválásod véglegesen.

Nem kell hetekig vigyázni a vastagon sebes tetoválásra, a festék kijövetelétől félve, mert most a legbiztosabb, a leghigiénikusabb és legszíntartóbb kezelést fogod elolvasni:

Tetováltatáshoz vásárolni kell néhány dolgot:

 

Bephanten krém, amit hozz is magaddal, ha tetováltatni jössz (A nagy kiszerelésű Bephantent ajánlom. Ne vegyél Bephanten plusszt!)

Fertőtlenítös (zöld)  folyékony szappan (Egy zöld színű készítmény, előnyei közül kiemelném, hogy ez biztos nem fogja csípni a tetoválásod, ellenben több más fertőtlenítő hatású tisztítószerekkel. Még egy előnye: igazából antiallergén.)

Konyhai papírtörlő (A tisztaság és higiénia jegyében előnyös újat bontani majd.)

Folpack fólia (A legjobb, ha külön veszel a tetkódhoz, nem a konyhátokból használod, mert lehet, hogy nem lesz elég, ki tudja mennyi van otthon, nem?)

Sebragasztó,  (Zöld Mefix-et ajánlom, antiallergén és jól ragad.)

Teendők: A tetoválás előtt a szervezeted készítsd fel a folyamatra, táplálkozz előtte néhány órával vitamindúsan, bőségesen és pihend ki lehetőleg magad. A nagyobb tetoválások általában három,-négy maximum 6hat óra hosszáig készülnek, majd a további munkálatokat a következő alkalommal folytatjuk. Ittasan, másnaposan, kábítószer hatása alatt valószínűleg nehezebben viseled el a folyamatot, úgy egy idő után érzékenyebb a bőr.Amilyen állapotban van a szervezeted ,olyan állapotban van a böröd is ,annyira befogadó képes és annyira is mérsékelt a fájdalomérzet.A tetoválás végeztével Bepanthen krémmel lekenjük, majd légmentesen lefóliázzuk. Hagyd rajta a fóliát, ameddig hazaérsz, majd menj a fürdőbe, ahol le tudod mosni, és a kötést le tudod cserélni. Először a  fertőtlenítő hatású folyékony szappannal moss kezet. Majd vedd le a fóliát. Hűvös vízzel és a fertőtlenítő folyékony szappannal mosd le a nyálkát. Ne ijedj meg, ha a nyálka színes, mert az természetes. Tisztítás közben kis festék is kimosódik a legfelső bőrrétegből, de az amúgy is távozna, csak vastag sebbel. Többször mosd át addig, ameddig a tetovált felület nem tapad végre. Így a felületet zsírtalanítottad, nem lesz rajta vastag seb. Konyhai papírtörlővel itasd szárazra. Krémezd be vastagon Bephantennel. Fóliázd be úgy, mint ahogy láttad, nálam, de ha van jobb ötleted úgy is jó lesz biztos, csak lehetőleg légmentes legyen.

A fóliázást 1 napig kell folytatni arra maximálisan oda figyelve, hogy ne fülledjen be.A fólia éjszaka végig az alvás idő alatt legyen rajta a tetováláson,Illetve ha napközben  készül el a tetoválás akkor max 8 órát.Ha lehetséges  hogy kosz kerül a friss tetoválásba ,ami gyulladást okozhat akkor lehet még tovább fóliázni ,vagy ha fokozottan fennáll a befülledés veszélye akkor steril gézlappal fedd le.A második nap után vékony rétegben kell lekenni tisztítás után a tetoválást és ezt naponta 3-4 alkalommal megismételni.Az első két nap során fokozottan figyelni kell arra ,hogy mindig sima tiszta felületű legyen a tetoválás így lesz rajta vékony a sebréteg.Négy-öt nap alatt sokaknak begyógyul, de még a rendkívül érzékeny bőrűeknek is befejeződik a gyógyulás tíz nap alatt, tökéletesen.Ezután nem kell gyógykrémet használnod, viszont ha jónak látod, testápolóval kezelheted máskor is.

 

Ne vakargasd, és ne szedd le a száraz réteget akkor sem, ha az nagyon vékony, magától kell lejönni.Ne töröld ,csak itasd.Ne kend túl sokszor vagy túl vastagon.A fólia alatt ne fülledjen be .Ne érje tűző napfény .Ne szoláriumoztasd.Ne áztasd ki.Csak ezeket betartva marad olyan szép a tetoválásod mint az elkészülte után!

 

 

 

 

 

vissza a címoldalracastortattoo.hu címoldaláraLap tetejéreOldaltérképHirdess oldalainkon!
ingyen honlap
Powered by honlapepito.hu - Legyen neked is egy ilyen oldalad ingyen!